|
| PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
NajchupaFije dete (: Vampire Queen
Broj poruka : 4885 Godina : 30 Location : Paris '71 Datum upisa : 11.11.2007
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:38 am | |
| - Happiness is the admin ::
- Andjelka, ljubavi, desava se ono sto sam rekao... znao sam... jao, sve bih dao samo da ti ne prolazis ovo... ja sam to prosao skoro, kad sam preboleo onu stoku... znaci, patnja koju sad osecas ce da bude samo gora, ali moras da budes jaka, idi sa prijateljima, druzi se, znam da ti se ne ide, ni meni se nije islo, ali drugarice su me oraspolozile,z abavljale, davale mi nadu da zivim, mada te ceka nekoliko najtuznijih dana... slusaj, bicu tu za tebe, ako ti treba bilo sta, da te neko savetuje, ohrabri, saslusa, slobodno mi se obrati! Zelim ti sve naj, samo budi jaka i tuga ce nestati, moras da budes jaka... izdrzi, mozes ti to, volim te!!!
Evo,ovo ti SVE VREME pricam... | |
| | | . Anthony's eternal love
Broj poruka : 4639 Datum upisa : 12.11.2007
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:41 am | |
- Andjelka, ljubavi, desava se ono sto sam rekao... znao sam... jao, sve bih dao samo da ti ne prolazis ovo... ja sam to prosao skoro, kad sam preboleo onu stoku... znaci, patnja koju sad osecas ce da bude samo gora, ali moras da budes jaka, idi sa prijateljima, druzi se, znam da ti se ne ide, ni meni se nije islo, ali drugarice su me oraspolozile,z abavljale, davale mi nadu da zivim, mada te ceka nekoliko najtuznijih dana... slusaj, bicu tu za tebe, ako ti treba bilo sta, da te neko savetuje, ohrabri, saslusa, slobodno mi se obrati! Zelim ti sve naj, samo budi jaka i tuga ce nestati, moras da budes jaka... izdrzi, mozes ti to, volim te!!!
Hvala, Alex, duso... Ali, ja znam da mi to nece proci... To nije sad pocelo, to traje vec duuugo... Mnogo mi je tesko... Niko iz moje okoline NE ZNA KROZ STA prolazim... Samo ljudi sa neta znaju... Hvala vama na svemu... Volim vas puno, ne znam sta bih radila bez vas... Hvala vam sto slusate moja smaranja... Hvala vam sto ste uvek tu za mene... Hvala vam za sve... ... Volim vas puuuuno... :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ | |
| | | NajchupaFije dete (: Vampire Queen
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:41 am | |
| E,Angie,Jass i Silvia te puuuno pozdravljaju...I nemoj da budes tuzna | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:42 am | |
| - Vodjena_snom ::
- Ali,ako se ubijes...
Pazi sta ti je Silvia rekla:
tell her that if she's killing herself how is she going to meet him?
A ovo Jass:
annie tell your friend that your obsessed he aint god and he will be hurt by hearing that ur gone and he never got to see u!
Moj odgovor znas... Reci Silvii da IH (ne NJEGA nego NJIH) svejedno necu upoznati. Reci Jass da ONI (ne ON, nego ONI) JESU moji Bogovi i da svejedno nikada nece ni znati da sam postojala ako se ubijem. Svejedno me nikada ne bi upoznali... | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:43 am | |
| - Andjelka Kiedis-RHCP4ever ::
- Happiness is the admin ::
Hvala, Alex, duso... Ali, ja znam da mi to nece proci... To nije sad pocelo, to traje vec duuugo... Mnogo mi je tesko... Niko iz moje okoline NE ZNA KROZ STA prolazim... Samo ljudi sa neta znaju... Hvala vama na svemu... Volim vas puno, ne znam sta bih radila bez vas... Hvala vam sto slusate moja smaranja... Hvala vam sto ste uvek tu za mene... Hvala vam za sve... ... Volim vas puuuuno... :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Angie,ne smaras nas!Ako neko smara ovde - to sam ja!Znci,ja te mnooooogo volim,vise nego osobe koje u RL znam!Zaista te vise od svih njih volim!Znaci,UVEK si PRVA kad me pitaju ko mi je najbolja prijateljica!Veruj mi!UVEK!A pravi prijatelji me ne smaraju.OBOZAVAM TE,BRE :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ | |
| | | | Happiness is the admin Britney Spears
Broj poruka : 1292 Godina : 32 Location : On the floor ;) Datum upisa : 11.11.2007
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:43 am | |
| I vi ste jedini koji ste znali kroz sta prolazim, niko iz moje okoline nije znao... jao Andjo, puuuuno te volim, bice sve u redu, samo budi snazna... :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Uvek cu biti tu za tebe, uvek! | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:44 am | |
- Andjelka Kiedis-RHCP4ever ::
Hvala, Alex, duso... Ali, ja znam da mi to nece proci... To nije sad pocelo, to traje vec duuugo... Mnogo mi je tesko... Niko iz moje okoline NE ZNA KROZ STA prolazim... Samo ljudi sa neta znaju... Hvala vama na svemu... Volim vas puno, ne znam sta bih radila bez vas... Hvala vam sto slusate moja smaranja... Hvala vam sto ste uvek tu za mene... Hvala vam za sve... ... Volim vas puuuuno... :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Angie,ne smaras nas!Ako neko smara ovde - to sam ja!Znci,ja te mnooooogo volim,vise nego osobe koje u RL znam!Zaista te vise od svih njih volim!Znaci,UVEK si PRVA kad me pitaju ko mi je najbolja prijateljica!Veruj mi!UVEK!A pravi prijatelji me ne smaraju.OBOZAVAM TE,BRE :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Hvala ti sto postojis... I tebi, Alex... :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:45 am | |
- I vi ste jedini koji ste znali kroz sta prolazim, niko iz moje okoline nije znao... jao Andjo, puuuuno te volim, bice sve u redu, samo budi snazna... :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Uvek cu biti tu za tebe, uvek!
Volim i ja tebeeeee... :-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:46 am | |
| | |
| | | Happiness is the admin Britney Spears
Broj poruka : 1292 Godina : 32 Location : On the floor ;) Datum upisa : 11.11.2007
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:46 am | |
| | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:47 am | |
| | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:47 am | |
| | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:50 am | |
| I ja bih hteo da smo zajedno, uvek... jao, kad bi mogli posle srednje da upisemo neki fax u istom gradu, ili da zivimo zajedno, ili da smo blizu, kako bi bilo great Nadam se da ce se to desiti, pa kao u "Prijateljima", ja i Ivan u jednom stanu, a Voljena i ti u drugom Jea | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:50 am | |
| | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:51 am | |
- I ja bih hteo da smo zajedno, uvek... jao, kad bi mogli posle srednje da upisemo neki fax u istom gradu, ili da zivimo zajedno, ili da smo blizu, kako bi bilo great Nadam se da ce se to desiti, pa kao u prijateljima, ja i Ivan u jednom stanu, a Voljena i ti u drugom Jea
Jaaaaaaaaoj, kako bih htela... Pa kumo, bre... Znas li ti da je Muzicka akademija U NISU?! Mislim, postoji i u BG-u... Ma nebitno gde sam, bitno je da smo zajednooo... | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:52 am | |
| | |
| | |
- I ja bih hteo da smo zajedno, uvek... jao, kad bi mogli posle srednje da upisemo neki fax u istom gradu, ili da zivimo zajedno, ili da smo blizu, kako bi bilo great Nadam se da ce se to desiti, pa kao u prijateljima, ja i Ivan u jednom stanu, a Voljena i ti u drugom Jea
Jaaaaaaaaoj, kako bih htela... Pa kumo, bre... Znas li ti da je Muzicka akademija U NISU?! Mislim, postoji i u BG-u... Ma nebitno gde sam, bitno je da smo zajednooo... Znam..Pa 'ajde dodji u Nis jbt! | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:53 am | |
Jaaaaaaaaoj, kako bih htela... Pa kumo, bre... Znas li ti da je Muzicka akademija U NISU?! Mislim, postoji i u BG-u... Ma nebitno gde sam, bitno je da smo zajednooo... Znam..Pa 'ajde dodji u Nis jbt! Haha... Pa ne znam... Ljudi, ozbiljno vam kazem, pricala sam sa mojima... Htela bih da se preselim u LA za par godina... Hoce li neko sa mnom? | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:54 am | |
- Vodjena_snom ::
Jaaaaaaaaoj, kako bih htela... Pa kumo, bre... Znas li ti da je Muzicka akademija U NISU?! Mislim, postoji i u BG-u... Ma nebitno gde sam, bitno je da smo zajednooo... Znam..Pa 'ajde dodji u Nis jbt! Haha... Pa ne znam... Ljudi, ozbiljno vam kazem, pricala sam sa mojima... Htela bih da se preselim u LA za par godina... Hoce li neko sa mnom? JA!!! | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:56 am | |
| Ja hocu u LA! HOCU JAAAA! A I IVAN CE BITI ODUSEVLJEN! | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:56 am | |
| Hehehehe..Jao,kako sam se danas ubedacila.. | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:57 am | |
- Vodjena_snom ::
Jaaaaaaaaoj, kako bih htela... Pa kumo, bre... Znas li ti da je Muzicka akademija U NISU?! Mislim, postoji i u BG-u... Ma nebitno gde sam, bitno je da smo zajednooo... Znam..Pa 'ajde dodji u Nis jbt! Haha... Pa ne znam... Ljudi, ozbiljno vam kazem, pricala sam sa mojima... Htela bih da se preselim u LA za par godina... Hoce li neko sa mnom? JA!!! Ozbiljno? Ja ozbiljno planiram da idem u LA. | |
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) Ned Jan 06, 2008 1:57 am | |
| Ja i Ivan smo planirali da idemo u LA!!! Ajmo svi!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) | |
| |
| | | | PASNJAK vol 3 (Yeah, you know it! ) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |